Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι:

Consulting/Συμβουλευτική
- Ο Τάσος Κορώσης και η Αθηνά-Τζάνετ Κορώση σας δίνουν τις επαγγελματικές τους συμβουλές και κατευθύνσεις για το μοναδικό στύλ που κάθε γυναίκα διαθέτει κάθως και τα προϊόντα που ενδείκνυται να χρησιμοποιείτε.


Ανταύγειες
- Με πρωτοποριακές τεχνικές μεθόδους και με τη χρήση των καλύτερων υλικών της διεθνούς αγοράς.

Βαφή
- Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και έχοντας πάντα σαν γνώμονα τη φυσικότητα των χρωμάτων, οι βαφές δημιουργούνται και εφαρμόζονται με top επαγγελματικά προϊόντα χαρίζοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο χρωματικά όσο και καλλυντικα, στην τρίχα.

Κούπ
- Γραμμές συνδυασμένες συνεχώς με τις νέες τάσεις της μόδας, που αναδεικνύουν τα ομορφότερα χαρακτηριστικά ενός προσώπου, εφαρμόζονται από τους κορυφαίους stylists Τάσο Κορώση και Αθηνά-Τζάνετ Κορώση.

Περμανάντ
- Ο ίδιος ο Τάσος Κορώσης επιμελείται τις εργασίες περμανάντ. Η εργασία της περμανάντ εφαρμόζεται σε ιδιαίτερες περιπτώσεις ύστερα από συμβουλευτική και με τη χρήση προϊόντων που έχουν τη λιγότερη δυνατή επίπτωση στην τρίχα.

Θεραπείες Μαλλιών
– Η υγιεινή και η ζωτικότητα των μαλλιών είναι το σημαντικότερο ζήτημα στο κομμωτήριο Korossis. Τα εξειδικευμένα υλικά και προϊόντα, αναδομούν την ταλαιπωρημένη τρίχα και παράλληλα προσφέρουν την απαιτούμενη ενυδάτωση δίνοντας στα μαλλιά σας υγεία και λάμψη. Οι επαγγελματικές μας συμβουλές σας κατευθύνουν στην σωστή συντήρηση της υγείας των μαλλιών σας.

Νυφικά Χτενίσματα
– Για να κάνετε τη μοναδική σας ημέρα ακόμα πιό όμορφη και ξεχωριστή σας προσφέρουμε -κατ’όπιν ραντεβού- ολοκληρωμένες υπηρεσίες νυφικού χτενίσματος, με τον ιδιαίτερο τρόπο του Τάσου Κορώση και της Αθηνάς-Τζάνετ Κορώση. Επίσης αναλαμβάνουμε και το μακιγιάζ σας από εξειδικευμένη επαγγελματία μακιγιέζ.

Μακιγιάζ
– Οι υπηρεσίες μακιγιάζ προσώπου προσφέρονται από επαγγελματία μακιγιέζ με ειδικά επαγγελματικά υποαλλεργικά προϊόντα. Κατ’όπιν συνεννόησης η υπηρεσία του μακιγιάζ μπορεί να προσφερθεί και στο δικό σας χώρο, με επιπλέον χρέωση.

Καλλωπισμός Νυχιών
– Προσφέρονται υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, nail art.

Hair Extensions
– Η Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, expert και πρωτοπόρος στην εφαρμογή hair extensions, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της εφαρμόζουν στο κομμωτήριο Korossis τα extensions Balmain Paris του οίκου Pierre Balmain, για πλούσιο όγκο, έξτρα μήκος, πιό υγειή μαλλιά και αναλαμβάνουν την ολοκληρωτική μεταμόρφωσή σας.
 

 

 
Copyright ©KOROSSISΠαρουσίαση | Υπηρεσίες | Ραντεβού | Προσωπικό | Επικοινωνία/Press | ΑρχικήDesign by mod